Немало слів сказано про чудодійні властивості та неймовірні ефекти чаю пуер , але уми любителів цього напою, як і раніше, розбурхують десятки питань. Як правильно заварювати пуер? Яку використовувати воду та посуд? Чи можна заварювати пуер кілька разів?

Щоб отримати грамотні інформативні відповіді на ці та багато інших актуальних питань, ми звернулися до майстра чайної справи, який знає все про те, як правильно заварювати пуер і які необхідно враховувати нюанси.

Як заварювати пуер? Основне, що повинен пам'ятати кожен, хто вирішить заварити смачний і корисний чай пуер - його приготування вимагає чіткого дотримання кількох правил.

Перше – це вода. Краще взяти якісну воду - з джерела, колодязя, гірського струмка або на худий кінець бутильовану. Воду потрібно нагріти до кипіння. Тим, кому не терпиться дізнатися, як заварювати пуер, щоб перло чи тому кого турбує питання: пуер як заварювати, щоб вставило, повинен повідомити – поспіх у цій справі лише на заваді.

Друге – чайник для заварювання повинен бути зі скла або порцеляни (глиняний посуд швидко вбирає аромат чаю пуер – приготування інших сортів у такому чайнику буде неприпустимим). Третє – чай потрібно залити кип'яченою водою та через 30 секунд злити її. Якби не тема «як заварювати пуер», можна було б відзначити, що так слід чинити з будь-яким чаєм, для очищення його від пилу та повного розкриття чайних листів.

 

Китайський чай Пуер

Puer.ua

Puer.ua

Інтернет магазин чаю

пр-т Голосіївський, 93
Київ, Київська 02000

Пн. : Цілодобово
Вт. : Цілодобово
Ср. : Цілодобово
Чт. : Цілодобово
Пт. : Цілодобово
Сб. : Цілодобово
Нд. : Цілодобово
Телефон
+38 (098) 0800-140

Ми у соціальних мережах

X

Швидке замовлення

Як заварити пуер ?