ОСIНЬ В ЦИНЬ МАI (2009 г.)
Шу пуер 2009.
Млинець - 100 грам Фабрика Синхай
Собран и сделан в 2009 году
Состав и характеристики:
Зібраний в окрузі Цинь Маі, наприкінці весни 2009 року, цей чай в процесі ферментації, ввібрав всю енергію, навколишньої природи, і це відчувається в кожному ковтку, його смак захоплює, особливо домінують ноти мигдального горіха
Описание чая ОСIНЬ В ЦИНЬ МАI 2009 г.
Зібраний в окрузі Цинь Маі, наприкінці весни 2009 року, цей чай в процесі ферментації, ввібрав всю енергію, навколишньої природи. Неповторний, глибокий горіхово-землистий смак чая має бадьорий ефект (енергія Ча Ци). Аромат чистий, духмяний і насичений. Цей сорт середньоферментований (70%), йому властиві деякі смакові особливості шен пуерів, його смак захоплює, особливо домінують нотки мигдального горіха
Особиста рекомендація нашого магазину. Ідеальний та збалансований варіант на кожень день.
Даний продукт є діючим в плані активності та бадьорості , тобто , володіє відчутним тонізуючим ефектом.
Для досягнення кращого смаку і аромату, регуляції вологості, а також для нейтралізіції сторонніх запахів, розмістити поруч з чаєм декілька кусочків бамбукового угля, він забезпечить необхідний мікроклімат.
Можливо Вам буде цікаів стаття «Как заваривать пуэр«.